Informacije

SMEŠTAJ

  • Bez smeštaja

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SEGEDIN – Božićni vašar
fakultativno
MORAHALOM - Banja Eržebet

Datum 09.12.2023.

CENA ARANŽMANA:  28 eura

Eržebet Morahalom banja  
www.erzsebetfurdo.morahalom.hu

Cena aranžmana sadrži:
- prevoz turističkim autobusom na navedenoj relaciji 
- troškove vodiča – pratioca grupe za sve vreme putovanja 

Cena aranžmana ne sadrži:
- individualne troškove putnika 
- međunarodno zdravstveno osiguranje
- ulaznicu za posetu banji Eržebet 
Polazak iz Kragujevca oko 02:00h tačno mesto i vreme polaska biće poznato najkasnije dan pred putovanje,prijem putnika na putu, obavljanje graničnih formalnosti sa usputnim pauzama dolazak u Morahalom. u prepodnevnim časovima. 

Za putnike koji žele, fakultativno posetu ostaju na kupanju u otvorenim i zatvorenim bazenima, prema individualnom interesovanju u banji Eržebet, nastavak putovanja odlazak  u Segedin 
Dolazak I razgledanja grada. Većina atrakcija grupisana je u samo centru grada .U ovom gradu bulevara, trgova, palata, parkova, kulture i umetnosti, na mestu gde je u XIII veku bila tvrđava, na Trgu Sečenji, tokom Adventa je smešten šarmantni božićni vašar, koji krasi ogroman panoramski točak. Kada se nađete na vrhu, videćete panoramu grada prepunog dekorativne rasvete, prazničnog raspoloženja i igre svetlosti božićnih vašara gde možete iskoristiti vreme za kupovinu božićnih poklona, jer je ovo upravo mesto na kome ćete naći najviše tezgi sa raznoraznom ponudom, slobodno vreme možete koristiti I u tržnom centru Arkad u centru grada.
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, Polazak u popodnevnim satima iz Segedina, vožnja pored banje Morahalom za putike koji su ostali u banji. Dolazak na mesto polaska u kasnim večernjim časovima – zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj programa.

Isključivo u dinarskoj protivrednosti prema srednjem kursu NBS na dan uplate
- 30% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno najkasnije 7 dana pred putovanje ili u ratama čekovima gradjana ili adminisatrativnom zabranom za lica zaposlena kod preduzeća i ustanova sa kojima agencija imazaključen ugovor o saradnji, isplata do 31.01.2024.

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas