Golden Beach Bodrum By Jura

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, oko 20 km od centra Bodruma i oko 55km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na svojoj plaži u prelepom ambijentu, ima ukupno 170 soba. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, riblji à la carte restoran , tri bazena i nekoliko barova.

Za decu su tu dečiji bazen, mini club i mini disco.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa dokom.

Plaća se: Paviljoni.

Smeštaj
Sve sobe imaju fen za kosu, ketler, televizor, mini bar (samo voda), telefon, sef, split klimu i kupatilo.

Standardna soba ima površinu 20-25m2. Sobe mogu imati pogled na more ili baštu.

Superior soba ima površinu 25-30m2.  Ove sobe imaju francuski ležaj, ležaj za jednu osobu i fotelju na rasklapanje.

Porodična soba ima površinu 35-40m2. Ove sobe se sastoje iz dve odvojene sobe.

Plaća se: room service, sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive -samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina). Pored glavnog restorana gostima je na raspolaganju riblji à la carte restoran, snack restoran, 3 bara ( Lobby bar, Pool bar, Beach bar) i Tea house. U koncept su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: à la carte restoran, Tea House, uvozna, premium i flaširana pića, turska kafa, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, frizer, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, market, fotograf, parking.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena na otvorenom ( glavni bazen i bazen sa toboganima), zatvoreni bazen, dečiji bazen. Od ostalih animacija gostima su na raspolaganju pikado, košarka, odbojka na plaži, stoni tenis, kao i brojne dnevne i večernje animacije. Wi – Fi internet je gostima na raspolaganju besplatno samo u lobiju hotela.

Plaća se: sportovi na vodi i sve ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas