null
nullnull

Kontakt

034 36 30 36

063 489 018

063 489 018

063 489 018

office@spakic.com

Nikole Pašića 3, Kragujevac

Andaluzija i Lisabon

Španija - Više destinacija

3.0

null

Hotel

null

Avion

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Španija
Više destinacija

Ukupno noćenja

7

Ukupno dana

8
Cenovnik
Program putovanja
Uslovi plaćanja
Andaluzija i Lisabon
8dana ( 7noći )- avionom

DATUMI POLASKA:
16.04.2024  

CENA:1190€

ARANŽMAN OBUHVATA
avio i aerodromske takse u Beogradu i Lisabonu,, avionski prevoz na relaciji Beograd – Malaga/Lisabon- Beograd, prevoz autobusom na naznačanim relacijama, smeštaj u hotelima sa 3* na bazi noćenja sa doručkom, razgledanje gradova prema programu putovanja, usluge vodiča i troškovi organizovanja putovanja.

ARANŽMAN NE OBUHVATA
međunarodno putno zdravstveno osiguranje, ulaznice za kulturno istorijske objekte sa uključenim obaveznim lokalnim vodičem i troškovima rezervacije karata, komunalne servisne i poreske takse (oko 3 € po osobi i po noćenju), kao i fakultativni izleti.

FAKULTATIVNI IZLET FAKULTATIVNI IZLET
- Celodnevni izlet autobusom “Granada”. Cena – 95 eura. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na relaciji hotel–Granada-hotel, usluge vodiča i troškovi organizacije ). U cenu nije uključena ulaznica za Alhambru koja zavisi od lokaliteta koji se obilazi.
- Celodnevni izlet – Sintra, Kabo de Roka, Kaskais, Estoril. Cena – 79 evra. (U cenu je uključeno: prevoz autobusom na navedenim relacijama, ulaznica za Nacionalnu palatu, kao i angažovanje vodiča)

Za realizaciju ovog izleta potrebno je najmanje 20 prijavljenih učesnika. (U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika izleti bi mogli da budu izvedeni uz korigovanje cene)